Feedback Form
JCI - המרכז הירושלמי לאמנות הבישול הכשר JCI - המרכז הירושלמי לאמנות הבישול הכשר
 

 

בשנים האחרונות, עם ההתפתחות בתעשייתה האוכל והמסעדות בארץ ובעולם, גבר גם הביקוש למסעדות כשרות וכמובן - לשפים המתמחים בהכנת אוכל כשר.

בית הספר לאומנות הבישול הכשר, מכשיר את התלמידים לענף הבישול הכשר, ושם דגש על התנסות מעשית לאורך כל הקורס תוך שימוש בחומרי הגלם המשובחים ביותר, התמחות בטכניקות הבישול המתקדמות ביותר, וסגל מרצים בכיר, מוביל ועשיר בניסיו.

 

עם תעודת הגמר של בית הספר לאומנות הבישול הכשר, הבוגרים יכולים להתברג לשוק בתפקידי סו-שף, מנהלי מטבח וכו'.